Μοιραστείτε το!

Ένας γρήγορος και πεντανόστιμος μεζές!!

Τι χρειαζόμαστε:

 

  • 2 συσκευάσιες φτερούγες (περίπου 16 κομμάτια)
  • 1 μικρό πορτοκάλι στυμένο
  • 1 μικρό λεμόνι στυμένο
  • 3 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
  • 1 κ. γ. ρίγανη
  • 1 κ. γ. κίμινο
  • 1 κ. γ. μπούκοβο
  • 1 κ. γ. πιπέρι
  • 1 κ. γ. αλάτι
  • 1 κ. σ. κάρυ
  • 1 κ. σ. πάπρικα γλυκιά
  • 2 κ. σ. μουστάρδα
  • 1 κ. σ. σουσάμι

Πώς το κάνουμε:

  1. Πλένουμε πολύ καλά τις φτερούγες και κόβουμε τις μύτες.
  2. Βάζουμε σε μια λεκάνη όλα τα υλικά και ανακατεύουμε καλά.
  3. Ρίχνουμε στο μίγμα τις φτερούγες και σκεπάζουμε. Αφήνουμε στο ψυγείο τουλάχιστον 2 ώρες.
  4. Αραδιάζουμε τις φτερούγες σε ταψάκι και ψήνουμε στο γκριλ περίπου 50 λεπτά
  5. Καταναλώνονται πιο γρήγορα αν τις συνοδεψετε με κρύες μπύρες! Καλή σας όρεξη!

 

Λίγα μυστικά ακόμα

Τρώγονται ευχάριστα με άσπρο ρύζι και φυσικά σαλάτα.

Οι δοσολογίες των μπαχαρικών μπορούν να αλλάξουν αναλόγως το πόσο πικάντικες τις θέλετε.

πηγή: www.sintagespareas.gr